Общи условия

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между "ДАВИД ВАЛКЕР БГ" ООД (наричан по-долу davidwalker.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн davidwalker.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на davidwalker.bg (с изключение на линка към настоящите Общи условия), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези Общи условия.


1. ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

1.1 Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите

- Наименование на Доставчика:

"ДАВИД ВАЛКЕР БГ " ООД

- ЕИК (БУЛСТАТ):

205520170

- ИН по ЗДДС:

BG205520170

- Седалище и адрес на управление:

Варна 9000 ,  бул. Княз Борис 1, 42

- Данни за кореспонденция:

Раздел Контакти

 


1.2. Надзорни органи

 

 Комисия за защита на потребителите (КЗП)
Адрес: 1000 София, пл."Славейков" №4А,
тел.: 02 / 980 25 24
факс: 02 / 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
уеб-сайт: www.kzp.bg

 

1.2. Линк към ОРС

 

Онлайн платформата за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК) е достъпна през следния линк: https://webgate.ec.europa.eu/odr/

2. РЕГИСТРАЦИЯ

С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в davidwalker.bg стоки, е необходимо първо да се регистрирате. При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката.

3. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ


Личните данни, които davidwalker.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. davidwalker.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на davidwalker.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.


4. ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане.

След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.


5. ПЛАЩАНЕ


Плащане при доставка (наложен платеж) Дължимата сума се заплаща в брой директно на куриера в момента на получаване на стоката. В повечето офиси на Еконт плащането може да бъде осъществено и с банкова карта чрез POS терминал.


6. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

6.1 Право на отказ

Законодателството на Република България изрично урежда правото на купувача (ФЛ ) да върне закупената стока, без задължение да посочва причините за връщането. Това право може да бъде упражнено в 30 – дневен срок от получаване на поръчания продукт.


6.2. Връщане на стока

Условия за връщане на закупения продукт

► продуктите се връщат без наложен платеж;
► Данни за връшане: получател: фирма Давид Валкер ООД, адрес: Офис на Еконт гр. Варна ул. 27-ми юли, телефон за контакт: 0894 943 707;
► заплащане на транспортните разходи по връщане на продукта се поемат от купувача;
► връщане на продукта, придружен с касова бележка/ фактура;
► съхраняване на продукта в първоначалното му състояние към момента на получаване;
► уведомяване на продавача по имейл на info@davidwalker.bg с приложен попълнен формуляр за отказ от поръчка;
► спазване на срока, посочен в т. 6.1.;

*  Важно! При върната стока с нарушен търговски вид или в състояние, което не ни позволява да я продадем отново, си запазваме правото да не възстановим сумата!